Navigácia

Počet návštev: 749864
 • Igazgatói szabadnap

  2018. december 21 - én igazgatói szabadnap.

 • Mikulás

  Do galérie Mikulás boli pridané fotografie.

 • Polepetko - színházi előadás

  Do galérie Polepetko - színházi előadás boli pridané fotografie.

  Iskolánkat meglátogatták a Besztercebányán működő Clipperton Színház színészei, akik Polepetko című meséjükkel tették színesebbé a délelőttünket. A gyerekeknek szóló humoros történet a kicsiknek és a nagyoknak is egyaránt tetszett.

 • Aktualizácia údajov

  Dáta z programu aScRozvrhy boli aktualizované
 • Aktualizácia údajov

  Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
 • Igazgatói szabadnap

  2018. november 21.-én igazgatói szabadnap az ötödik osztályos tanulók felmérése miatt.

 • Testovanie T-5

  Testovanie- T5 2018

  2018. november 21-én sorkerül az 5. osztályosok országos felmérésére. További információk a felmérésről ITT

 • Egészséges életmód hete

  Do galérie Egészséges életmód hete boli pridané fotografie.

  Az egészség minden ember számára a legfontosabb érték. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a diákok figyelmét arra, hogy hogyan kerülhetik el a betegségeket. A tanulók a beszélgetések és a testmozgás mellett egészséges ételek kóstolóján is részt vehettek.

 • Halloween parti

  Do galérie Halloween parti boli pridané fotografie.

  Október utolsó hetében újra megrendezésre került iskolánkon a már hagyománnyá vált Halloween parti. A hetedik osztály tantermét szellemek, pókok, denevérek és töklámpások lepték el. Ezen a délutánon a diákok különböző versenyszámokban mérhették össze erejüket. A feladatokat ezúttal is úgy válogattuk össze, hogy kicsi – nagy, bátor – félénk, sportos – kényelmes, egyszóval mindenki találjon benne valami testre szabottat. A nap végén mindenki jutalomban részesült, és elmondhatjuk, hogy ezen a tök jó bulin mindannyian nagyon jól éreztük magunkat.

 • Őszi vigasság

  Do galérie Őszi vigasság boli pridané fotografie.

  2018.10.25-én iskolánkra látogatott Kabai Alex és Ágoston Anita előadóművész, akik

  Őszi vigasság című műsorukkal szórakoztatták a kicsiket és a nagyokat is egyaránt. A gyerekek nagyon élvezték a jó hangulatú előadást.

 • Igazgatói szabad

  2018.10.29 - én, azaz hétfőn igazgatói szabadnap

 • Európai nyelvek napja

  Tanulóink az Európai nyelvek napja című rendezvényen vettek részt Királyhelmecen. Különböző népek kultúrájával, nyelvével ismerkedtek meg. A kísérő pedagógusok módszertani előadáson vehettek részt. A játékos, kreatív feladatoknak köszönhetően mindenki jól érezte magát.

 • Tanévnyitó


  „Lehullott már néhány levél, hunyorog a napsugár,
  indulhat az újabb tanév, az idő is tudja már.
  Előkerül sok-sok tankönyv, táska, füzet, ceruza,
  feldíszítve, ünneplőben vár újra az iskola.“

  (Bártfai Judit-Tanévnyitó)

  Megkezdődött a 2018/2019-es tanév.

  A diákok szüleik kíséretében indultak az iskolába. Az ünnepélyes tanévnyitón sok buzdító szó hangzott el mind az igazgatónő, mind a polgármesternő tolmácsolásában.

  Kívánunk mindenkinek az idei iskolaévre sok türelmet, kitartást és jó eredményeket.

 • Tanévnyitó

  Az iskola vezetősége értesíti a Tisztelt szülőket és iskolánk tanulóit, hogy a 2018/2019-as iskolai év ünnepélyes tanévnyitója 2018. szeptember 3-án lesz 8:30 órától az iskola udvarán.

 • Tanévzáró

  Do galérie Tanévzáró boli pridané fotografie.

 • Barátság kupa

  Iskolánkon 2018 – ban  ötödik  alkalommal került  sor a Barátságkupa elnevezésű futbalverseny megrendezésére.  Minden évben a környező iskolák csapatati vesznek rajta részt. A verseny jó hangulatban zajlott. Fő támogatója Ing.Márta Vozáriková városunk polgármestere volt.

  A csapatok sportszerüen játszottak és az eredmények a következő képen alakultak.

  1. helyezett   a Bélyi Alapiskola
  2. helyezett a Nagytárkányi Alapiskola
  3. helyzett a Tiszacsernyői Szlovák Alapiskola
  4. helyzett a Tiszacsernyői Magyar Alapiskola csapata lett.

     A verseny után finom ebéd várta a felkészítő tanárokat és a sportolókat is.

   

 • Dobó István Emlékverseny

  Idén hatodik alkalommal került megrendezésre a Dobó István Emlékverseny Nagyszelmencben. A versenyen iskolánk csapata is próbára tette tudását. A nap Dobó István szobrának megkoszorúzásával kezdődött. Ezt követően a versenyzők különböző játékos feladatokat oldottak meg. Az elméleti részt vitézi próba követte. A nap végén minden diák könyvjutalomban részesült.

 • Városi gyermeknap

  2018. június 1-jén /pénteken/ városi gyermeknapon vettünk részt. Rajzversenyek, kézműveskedés, városi rendőrök bemutatója és arcfestésszórakoztatta a gyerekeket. Minon, Miki és Minnie a kedvenc mesefigurák nagy mosolyt csaltak a gyerekek arcára. A polgármester asszonynak köszönhetően senki sem maradt jutalom nélkül. A győztes osztályok külön díjban részesülhettek. IGAZI GYERMEKNAP VOLT!!!

 • Gazdasági ismeretek

  Május 29 – én iskolánkon Gazdálkodj okosan címmel vetélkedőt rendeztünk, melynek célja a pénzügyi-gazdasági ismeretek bővítése volt. A felső tagozatos diákok, valamint a 4. osztály tanulói különböző játékos feladatokon keresztül mérhették össze tudásukat e témával kapcsolatban. A délután jó hangulatban telt, és természetesen a legügyesebb csapatoknak nem maradt el a megérdemelt jutalom.

 • Kirándulás Királyhelmecen

   2016.5.30-án iskolánk 2. és 4. évfolyama előgyermeknapi előadáson vett részt Királyhelmecen. A hoppláda c. zenés mesejátákot tekintették meg, ami egy mulatságos és érzelmekben gazdak történetegy kisfiú és egy kislány barátságáról. Nagyon tanulságos emberi kapcsolatokat mutatott be:szeretetet, barátságot, árulást, megbocsátást. Az előadás után a város utcáján sétáltak, s hűs fagyizgatás közben néhány nevezetességet is megtekintettek. Majd betértek a Mailáth JózsefRegionális Múzeumba, ahol megtekintették Sisi hercegnő ruháinak másolatát. A kiállítás, melyet egy gödöllői ruhaszalon segítségével hoztak el a városba, az egykori osztrák császárné és magyar királyné legkedveltebb ruháit mutatta be. A gyerekek fáradtan tértek vissza az iskolába, viszont élményekkel gazdagabban.

Novinky

Kontakt

 • Základná škola s vyučovacím jazykom maďarským-Alapiskola
  Zimná 6, Čierna nad Tisou
 • 056/63 50 596

Fotogaléria